Kjære alle Finsevenner

Det nærmer seg snø og glade dager på Finse, og vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong i skitrekket.

Målsetting er at vi skal klare minimum 30 kjøredager i løpet av 2015. Dersom vær og snøforholdene tillater det, vil vi holde åpent i:

 

Nyttårshelgen,

Vinterferien for Bergen,

Helgene mellom vinterferien og påske,

Påske og helgene etter så langt snøen holder.

 

Normal åpningstid er fra kl 12:00 til kl 16:00. I tillegg vil vi prøve å få til en del kveldskjøring og kjøring i helger før vinterferien.

Tradisjonen tro blir det bursdagsfeiring for skitrekket lørdag 28 mars. Vi inviterer da til fest med litt mat og drikke etter at trekket stenger. Torsdag 2. april (Skjærtorsdag)  blir det Jomfrunut utfor for barn og voksne med premie og diplom til alle. Etter utforrennet blir det som vanlig hopprenn i regi av Finse 1222.

 

Brus, kaffe mm vil bli solgt i «bua» hele sesongen, og på de store dagene selger vi grillmat.

 

Som mange vet har vi hatt en kraftig oppgradering av det tekniske anlegget de siste årene. Trekkwire ble skiftet i 2011, og høsten 2013 skiftet vi gir, motor og styringsenhet mm. Vårt håp er at dette skal kunne borge for at trekket kan kjøres i mange år fremover til glede for alle på Finse.

 

I slik anledning må vi også få takke alle som har bidratt både økonomisk og praktisk og gjort det mulig for oss å ta et slikt løft – ingen nevnt, ingen glemt.

 

Men det er og blir salg av familiekort som gir grunnlaget for driften. Uten den inntekt vi har fra salg av familiekort vil vi ikke ha mulighet for å drive skitrekket. Vi håper derfor at så mange som mulig har anledning til å kjøpe kort også i år. Det er ingen hemmelighet at kassen er tom, og at vi er i år er mer avhengig av et «godt salg» enn noen gang.

 

Prisene på kort vil være som tidligere:

 

Familiekort (4 navngitte personer)    kr 2.500

Tilleggskort per familiemedlem          kr     650

Dagskort                                                   kr     250

Enkeltturer                                               kr       30

 

 

Med de beste ønsker om en flott vinter på Finse, vi ses i trekket!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.